Appartement

Geheel zelfstandig, veel privacy.
Het gezellige appartement voelt als thuiskomen.

Het appartement van B&B de Stokroos in Zutphen bevindt zich in het sfeervol verbouwde deel van een oude schuur. Het is eenvoudig maar stijvol ingericht en heeft een ongedwongen sfeer. De B&B is knus, van alle gemakken en comfort voorzien en geschikt voor twee tot vier personen. Door het persoonlijke tintje en de ongedwongen sfeer voelt u zich direct thuis.

terras bij b&b zutphen     bb de stokroos zutphen

U verblijft apart van het woonhuis. Zowel ontbijt als eventueel diner worden in het appartement of buiten geserveerd.

U komt binnen in de ruime hal, hier vindt u tevens het toilet. Er is een grote slaapkamer voor twee personen met degelijke boxsprings en een wastafel. Bedlinnen en handdoeken is inclusief. Naast de slaapkamer bevindt zich een aparte douche.

overnachting zutphen  b&b zutphen  b&b zuthpen

De keuken heeft een gaskookplaat, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat, koffie en thee en is verder volledig ingericht. De eethoek biedt plaats aan vier personen. U kunt zelf koken maar kunt ook een diner bijboeken, van tevoren of ter plekke. In de zithoek staan een verrassend goed zittende bank die ook dienst kan doen als comfortabele slaapbank, en een luie stoel. De huiskamer is van alle gemakken voorzien.

In de weelderige tuin vol bloemen en planten vindt u verschillende zitjes, een hangmat tussen de bomen, een kleine vijver en een moestuin.

b&b prive tuin zuthpenU heeft uw eigen privéterras waar ook het ontbijt genuttigd kan worden. U kunt uw fietsen binnen zetten in de schuur, verder is er voldoende parkeergelegenheid. B&B de Stokroos is rookvrij. Meenemen van honden en andere huisdieren is niet toegestaan.

Lees meer over ontbijt en diner, onze arrangementen, fietsen en wandelen en de omgeving.

Appartement

Updated on 2018-08-13T19:12:11+00:00, by B&B de Stokroos.